FAQ

Hvor lang tid tar det før jeg mottar min ordre?

– Din ordre vil være tilgjengelig på PostNord hentested nær deg ca. 2-8 virkedager. Ved høytider som jul kan det ta noe lenger tid.

Kan jeg angre et kjøp?

– Hvis du har lagt inn en ordre og skulle angre, så ta kontakt så snart som mulig på post@thomasolsen.net så skal vi få kansellert ordren. Men etter ett døgn til tre blir pakken sendt, du må da returnere produktet for egen regning, og få refusjon for kjøps sum minus frakt prisen.

Hvilke betalings måter aksepteres?

– Pr idag aksepteres Apple Pay, Visa/Mastercard og også Bankoverføring.

Hvor lang tid tar det før orderen blir sendt?

– Det kan ta 1-3 virkedager før ordenen din blir sendt, men bestreber etter å få sendt alt neste virkedag.

Hva om orderen jeg motar er skadet?

– Hvis du skulle se spor av ødelagt forsendelse, så dokumenter det og send til post@thomasolsen.net . så avtaler vi hva du skal gjøre.

Med hvilken leverings operatør sendes ordrene med?

– Alle ordre blir sendt med PostNord fra Oslo.

Hvor mye koster frakt?

– Frakten er gratis uansett størrelsen på ordre.

Kan jeg returnere et kjøp og få refusjon?

– Ja, innen 14 dager fra du mottar ordren så er det åpent kjøp. Du avtaler med post@thomasolsen.net at du sender produktet tilbake i samme stand som mottat, og du vil få refusjon. Men må betale frakten tilbake selv.

Hvilken utdannelse har kunstneren?

– Thomas har gått ett år på Formgivingsfag og ett år på Tegning, Form og Farge. Begge de to årene på Mysen VGS i Østfold. Deretter gikk han et år på Mølla Kunstskole i Moss. Og deretter 3de året på Oslo Tegne og Male skole i Oslo, for så å ta et år på Billedkunst på Nansen Akademiet i Lillehammer. Etter det dro Thomas tilbake til Oslo og gikk 3de året på Oslo Kunstfagskole (Tidl. Oslo Tegne og Male skole) og samtidig gikk han litt hos Jan Cato Bøtger på Christiania FriAkademi. Året etter gikk han på Bibelskole på Oslo Kristne Senter.

Har Thomas planlagt noen utstilling?

– Det er i planene å stille ut 29. Mars-6. April 2025 i underetasjen på Galleri Dalype på Sagene i Oslo. Mere info kommer når det nærmer seg..

Kan en få se arbeidene til Thomas et sted?

Pr idag er det ikke noe fast utstillings- eller besøks lokale for å se bildene.

Men velkommen til Galleri Dalype på Sagene i Oslo, 29. Mars-6. April i 2025, for da blir det utstilling..!